Siirry suoraan sisältöön

Miksi aivotyöpaja?

Miksi aivojen päivitys?

Aivot, elämäsi tärkein käyttövara – mitä jos auttaisimme pitämään niistä erityistä huolta.

Aivotyöpajoissa tarjoamme tutkittuja aivotyökaluja, joilla ajatustyöläisen digiaivoihin asennetaan tehokkaampi ja luovempi, mutta samalla myös terveempi ja tunneälyisempi ohjelmistopäivitys.

Millainen valmennuskokonaisuus sopisi juuri teidän tarpeisiinne?

Vuoden 2023 tavoitteemme

Kenelle?

Aivotyöpajat, valmennusprojektit sekä puheenvuorot soveltuvat erinomaisesti tietotyöläisille, joiden työ pitää sisällään vaativaa ajatustyötä. Valmennamme ja koulutamme niin esihenkilöitä, tiimejä kuin kokonaisia organisaatioita.

Sisällöt pureutuvat tuoreimpaan neurotieteelliseen, liikuntalääketieteelliseen sekä psykologiseen luovuustutkimustietoon, jotka tarjoilemme ainutlaatuisen tiiviissä ja käytännönläheisissä paketeissa.

Yksittäisellä työpajalla tai puheenvuorolla pääsemme hyvin alkuun. Parhaimmillamme olemme kuitenkin vähintään kolmen työpajan valmennuskokonaisuuksissa. 

Miksi koulutus tai työpaja?

Päivitämme aivojen käyttöjärjestelmiä, jotta sinunkin yrityksessäsi voidaan keskittyä olennaiseen – ajatteluun.

Aivojen terveyteen panostaminen todella kannattaa, sillä yhä useammalle ihmiselle maksetaan ajattelusta. Luovuus, työn tehokkuus, harkittu päätöksenteko sekä työntekijöiden hyvinvointi ovatkin tutkitusti organisaatioiden menestyksen kulmakiviä

Digiaika haastaa luolaihmisen aivojamme täysin uudenlaisilla tavoilla: tulevaisuudessa vieläkin uhmakkaammin. Lisäksi korona-aika on asettanut aivomme uudenlaisiin sosiaalisiin, psyykkisiin ja fyysisiin ympäristöihin. Eristäytyneisyys ja etätyö ovatkin muokanneet niin kanssakäymistämme kuin työskentelytapojamme.

Näistä syistä aivojemme käyttöjärjestelmä alkaa käydä valitettavan hitaaksi, hauraaksi ja epäluotettavaksi.

On päivityksen aika.

Näistä valmennamme

Aivosisältömme pohjautuvat METKA-mallin mukaisiin teemoihin:

 • Motivaatio
 • Epävarmuus
 • Tunneäly
 • Kevytsydämisyys
 • Aivoterveys
Jokaisen teeman alta löytyy lukuisia erilaisia työpajoja sekä valmennuskokonaisuuksia, kuten VALOA-aivoille kokonaisuus johtoryhmille ja tiimeille sekä HEMULI-valmennus esihenkilöille.
 
Mistä teemasta kiinnostaisi kuulla lisää? 

Esimerkkejä aivotyökaluistamme:

 1. Miten hallitset aivojesi rasittuneisuutta ja ylikuormittumista päivästä toiseen
 2. Kuinka otat täyden hyödyn rajallisista ajattelun resursseistasi
 3. Miksi keskittyminen on niin vaikeaa, ja kuinka häiriötekijät hallitaan tehokkaimmin
 4. Millainen on ihanteellinen vireystila ja kuinka se saavutetaan
 5. Kuinka pitää mieli tyynenä kaikissa tilanteissa, jolloin voit luottaa siihen, että teet harkittuja päätöksiä joka hetkessä
 6. Millaisilla strategioilla voit sujuvoittaa muiden kanssa työskentelyä
 7. Miksi palautteen antaminen on niin vaikeaa ja kuinka tehdä siitä helpompaa
 8. Kuinka muokata tehokkaasti muiden ihmisten käyttäytymistä
 9. Miten aivojen toimintaa ymmärtämällä voit kehittää luovan ajattelun taitojasi
 10. Kuinka liikunnalla edistetään aivojen suorituskykyä, luovaa ajattelua ja aivoterveyttä

Tuoretta tutkimustietoa helposti sulateltavassa paketissa.

Palveluissani yhdistyy vahva tieteellinen osaaminen sekä ainutlaatuiset teemat, jotka ovat vasta viime vuosina alkaneet nousta pinnalle niin psykologian kuin neurotieteen parissa.

Tavoitteenani ei ole aivopestä sinua hölynpölyllä, vaan tarjota aidosti toimivia työkaluja aivoterveyden ja ajattelutaitojen virittämiseksi.

Yrityksille suunnatut koulutukseni muotoilen aina organisaation tarpeiden mukaisesti: kerrot vain, mitkä aiheista sinua kiinnostavat, niin saat varsin yksityiskohtaisen esitysrungon etukäteen tarkasteltavaksi.

Haluaisitko minut paikan päälle vai pidetäänkö etätapahtuma koko työporukalle? Kumpikin onnistuu!

Ota siis yhteyttä ja kerro hieman organisaatiostasi. Minä palailen ehdotuksen kera asiaan!

Miten aivojen päivitysversio toimii?

Aivoja voidaan tutkitusti päivittää neljällä olennaisella tavalla: tehokkuutta optimoimalla, luovuutta lisäämällä, aivoterveyttä kohentamalla sekä tunneälyä edistämällä.

Monimutkaisten päätösten tekeminen ja uusien ongelmien jatkuva ratkominen ovat erittäin kuluttavia askareita, sillä tietyt biologiset tekijät pyrkivät rajoittamaan aivojemme käyttöjärjestelmän korkeinta suorituskykyä.

Tehokkaimpia tutkittuja tapoja kehittää ajattelumme, hallita käyttäytymistämme sekä lisätä suorituskykyämme onkin ymmärtää nämä rajoitteet.

Päivitetty versio toimiikin vanhaa paremmin juuri tästä keskeisestä syystä – kun ymmärrät aivojesi toimintaa paremmin, on sinulla tutkitusti vaikuttavampia uusia strategioita päivittäisen työskentelysi tehostamiseksi.

Parasta uudessa versiossa on, että sen latausaika on välitön: uudet opit voidaan ottaa suoraan käyttöön ja niiden vaikutus näkyy välittömästi!