Siirry suoraan sisältöön

KESTÄVÄ

Premium Quality Neuroscience Coaching

Brain Health. Drive. Performance. Skills.

KESTÄVÄ PERFORMANCE...

auttaa esihenkilöitä ja asiantuntijatiimejä optimoimaan aivojen terveyden, motivaation, suorituskyvyn sekä ajattelutaidot

Vuoden 2023 tavoitteeni

RATKAISUNI TEILLE

Minulta pyydettiin Premium-tasoista aivovalmennusta. Minulta pyydettiin ’Game Changer’-työkaluja elämänlaadun parantamiseksi. Minulta pyydettiin ratkaisuja itsensä kestävään kehittämiseen. 

Kiitos pyynnöistä: syntyi KESTÄVÄ PERFORMANCE.

Toiset ovat selvästi luotuja etsimään optimaalisia ratkaisuja terveyden ja suorituskyvyn tehostamiseksi. Valmennukseni tavoitteena on tarjota näyttöön pohjautuvia, aidosti vaikuttavia aivotyökaluja loppuelämän hyvinvointiin. 

KESTÄVÄ PERFORMANCE ei ole kaikkien juttu. Puolestaan niille, jotka tyypillisesti kiinnostuvat innovatiivisista menetelmistä korvata toimimattomat rutiinit, voi tämä olla juuri täydellinen valmennuskokonaisuus.

Millaisia valmennustarpeita teillä on?

KESTÄVÄ PERFORMANCE-yksilövalmennus esihenkilöille ja asiantuntijoille

KESTÄVÄ TEAM PERFORMANCE-tiimivalmennus johtoryhmille ja asiantuntijatiimeille 

MIKSI LEEKKI LAB?

1) LEEKKI LAB tarjoaa mitä lupaa.

Puhetta aivoista maailmaan mahtuu, LEEKKI LAB kurkistaa kuitenkin pintaa syvemmälle. Usein vasta syvällinen perehtyminen neurotieteisiin auttaa todella ymmärtämään aivojemme ja koko hermojärjestelmämme monimutkaista luonnetta: aina yksittäisen hermosolun tehtävästä koko kehon yhteistoimintaan.

Suorituskyvyn ja elämänlaadun parantaminen vaatii, että ymmärrämme, kuinka aivomme säätelevät koko kehomme fysiologiaa. Tästä syystä jokaisen neurotieteellisen työkalun taustalta löytyy tutkittuun tietoon pohjautuvia neuro- ja liikuntalääketieteellisiä selitysmalleja.

2) LEEKKI LAB haluaa olla ’Game Changer’ inhimillisen neuropotentiaalin valjastamisessa.

Neurotieteellisessä valmennuksessani yhdistyy sekä neurotietieteen että liikuntalääketieteen keskeiset ydinosaamisalueet ainutlaatuisella tavalla:

  • solu- ja molekyylibiologia
  • systeeminen neurotiede
  • kognitiivinen- ja behavioraalinen neurotiede
  • translationaalinen- ja kliininen neurotiede
  • liikunnan annostelun ja ohjelmoinnin periaatteet niin aivoterveyden edistämisessä kuin sairauksien ennaltaehkäisyssä

3) LEEKKI LABISSA sinun haasteesi ymmärretään.

On eri asia tarjoilla geneerisiä ”aivovinkkejä” kuin todella ymmärtää juuri sinun aivojesi ja kehosi toimintaa.

Valmennuskokemuksesi on osoittanut, että jokaisen valmennettavan neurokemia toimii aina hieman poikkeavalla tavalla – tällöin työkalut täytyy sovittaa juuri sinun tarpeidesi mukaan.

Mitä enemmän sinusta opin, sitä enemmän voin sinulle opettaa.

MIKSI AIVOVALMENNUS?

Itsensä johtaminen lähtee oman biologiansa tuntemisesta – hallitsetko aivojasi vai hallitsevatko ne sinua?

Aivojen terveyteen panostaminen siis todella kannattaa. Luovuus, työn tehokkuus, harkittu päätöksenteko sekä työntekijöiden hyvinvointi ovatkin tutkitusti organisaatioiden menestyksen kulmakiviä.

Digiaika haastaa aivojamme täysin uudenlaisilla tavoilla, tulevaisuudessa vieläkin uhmakkaammin. Etätyön myötä aivomme ovat asetettu uudenlaisiin sosiaalisiin, psyykkisiin ja fyysisiin ympäristöihin – kanssakäymisemme ja työskentelytapamme elävät jatkuvassa muutoksessa. 

Näistä syistä aivojemme käyttöjärjestelmä alkaa käydä valitettavan hitaaksi, hauraaksi ja epäluotettavaksi.

On päivityksen aika.

TUORETTA TUTKIMUSTIETOA, HELPOSTI SULATELTAVASSA PAKETISSA

KESTÄVÄ PERFORMANCE-valmennukset soveltuvat erinomaisesti tietotyöläisille, joiden työ pitää sisällään vaativaa ajatustyötä. 

Valmennuksessa yhdistyy vahva tieteellinen osaaminen sekä ainutlaatuiset teemat, jotka ovat vasta viime vuosina nousseet pinnalle niin psykologian kuin neurotieteiden parissa.

LEEKKI LABIN tavoitteena ei ole aivopestä sinua hölynpölyllä, vaan tarjota aidosti toimivia työkaluja niin kestävän aivoterveyden, kestävän suorituskyvyn kuin kestävän elämänhehkun virittämiseksi.

Neurotieteellinen KESTÄVÄ PERFORMANCE ei jää ylätason psykologiseksi tai filosofiseksi jargoniksi, vaan tarjoaa tutkittuja aivotyökaluja, joilla ajatustyöläisen digiaivoihin asennetaan tehokkaampi ja luovempi, mutta samalla myös terveempi ja tunneälyisempi ohjelmistopäivitys.

Luvassa todellakin kovaa ja tuoretta tutkimustietoa sopivan pehmoisessa paketissa!

MITEN AIVOJEN PÄIVITYSVERSIO TOIMII?

Aivoja voidaan tutkitusti päivittää neljällä olennaisella tavalla:

  1. Tehokkuutta ja suorituskykyä optimoimalla
  2. Draivia ja motivaatiota lisäämällä
  3. Aivoterveyttä kohentamalla
  4. Monimutkaisia ajattelu- ja tunnetaitoja kehittämällä

Monimutkaisten päätösten tekeminen ja uusien ongelmien jatkuva ratkominen ovat erittäin kuluttavia askareita, sillä tietyt biologiset tekijät pyrkivät rajoittamaan aivojemme käyttöjärjestelmän korkeinta suorituskykyä.

Tehokkaimpia tutkittuja tapoja kehittää ajattelumme, hallita käyttäytymistämme sekä lisätä suorituskykyämme, on ymmärtää nämä rajoitteet.

Päivitetty versio toimii vanhaa paremmin juuri tästä keskeisestä syystä – kun ymmärrät aivojesi toimintaa paremmin, on sinulla tutkitusti vaikuttavampia uusia strategioita päivittäisen työskentelysi tehostamiseksi.

Parasta uudessa versiossa on, että sen latausaika on välitön: uudet opit voidaan ottaa suoraan käyttöön ja niiden vaikutus näkyy välittömästi!

Kysy sopivaa pakettia tarpeisiinne!

Tarjoan maksuttoman alkukartoituksen, joten vaihdetaanko ajatuksia aivoista ja yrityksenne tarpeista?

"I'll smile when I see the results"